CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 19 January 2012

impiannnsss lggg

sambungan :)




* dlm umah flat wani.. mcm ni la kot :)



ni ruang tamu :) even kat luar nmpk la biasa jee.... :) but wani nk wat dlm umah future flat jd  mcm ni.. hihi >.<
comel kan...


yg ni pun ruang tamu nye  yg ke 2... simple je..

yg keenam- wani nk ad bakery sndri.. nk mcm mama, hehe bsnss :)

yg ketujuh... wani impikan rumah mcm ni jgk.. tipu la wani ni nk rumah flat je.. wani plan rumah flat 2 wani nk bg ank² wani nant :) or jadikan rumah tetamu :)


ke-8 sy nk sgt buka rumah anak yatim yg di beri nama ' FI QALBI'  yg bermksd... dihatiku.. :)
teringin sgt nk jga mrka .... :) 




stiap manusia ad impian mrk sndiri kan.. bg yg xsuka 2.. wani xksh. sbb ini impian wani. i juz nk share ngn u olllssss :)
harap dpt la kan :) aminnn :D




 













No comments:

Post a Comment