CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 18 March 2011

~my result~

ALHAMDULILLAH.....
sgle usaha ku slme ini mndpt gnjrnnya...
result ak bkn la gempak mne tp CGPA ak nek hahaha....slmt la jgk...:)
psycho yg ak rsau gle tlh slmt lulus hahaha...
then ak ad krisis ngn mr.f sbr je la...hnya ALLAH yg tau prsaan ak ni...
hurm da la nk out...esk blik nilai da.haha

Sunday, 13 March 2011

~my heart n feeling ~~

hurm....lame ak x update blog ni....
         act arini ak bhgia plus sdey...

     firstly ak sdey coz ak knl ngn sowg bdk ni thn die angp ak syg die lbey dari seorg kwn...
pdhl ak syg die sbg kawn ...then die siap bg ak ciri2 yg die nk...ak xmintk pun...
      hurm yg happy skli ak da bek ngan Luq....<3

                kami da b'bek smule thn insyaALLAH ....:))
    korg fhm kan mksd ak...bg ak ia perlukan mse untk fkir bnda bsr mcm ni...
ak xrsau kalau life ngn die coz insyaALLAH abh ak terima die coz die ok kOwt...
  ak syg die but i dn't knw la...hahahha...

die ngh keja as medical astnt...but he already prmise me to bring me to "HOSPITAL BAHAGIA"
    ak yg nk suh die bwk g sne coz ak an blaja psychology so ak nk rase ap yg org gila rase...
die pun kalau call ak slalu cter pasl ap yg die blaja,but actually psychlgy ad gak blaja dlm cOurse die jd sgt srnk ble cter bab2 stdy ni ngan die...

     tp smlm die ckp ex die ad text die ak mcm mrh je tp ntah ak msti opn minded so sng la nk fhmi die...
ak percaye kalau ak ad jdh ngn die ad la an..:))
ak xley lupa an die..
tp sbnrnye ak kwn ngan bdk matrik gak tp die 2 bkn jnis nk ke arh syies kiteowg kwn je...

bdw maaf la ak ni jarang update blog coz yela bzy kekdg...huhuhu
k la smpai sni je ye arini t ak update lg ok...
daa.........